Blue Blossom

Vi har fått henvendelser fra flere av dere som ønsker tips til 17-mai antrekk. Vi tenker derfor å sette sammen noen forslag til dere de kommende ukene. Antrekkene er selvsagt fine til andre hyggelige anledninger også:)

Denne nydelig kjolen med lyseblå blomster og beige detaljer er supervakker med plissé i skjørtet og søt utringing. Kjolen har en lys underkjole, og finnes også i rosa. Genseren i beige med ribbestrikk rundt ermer og rundt halsen er også veldig fin til sommerens lyse jeans. Kjolen og genseren er fra Baum und Pferdgarten. Favoritt-pumpsene er fra Yvonne Koné. baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania baum und pferdgarten_neomania

God torsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: