IRO Ozaka

Dette er en av våre favorittjakker denne sesongen! Vi elsker fargen og mønsteret! Jakken er nydelig stylet med en enkel hvit kjole som her, men like fin til jeans, sorte bukser, skjørt eller den matchende shortsen. Kjolen er også fra IRO og er en drøm! Det fine stretchy stoffet sitter så fint på. Kjolen kommer også i sort. Den kule vesken er fra Cala & Jade. Lenken er avtagbar. Solbrillene er fra Quay, og pumpsene fra Yvonne Koné.  iro_neomaniairo_neomaniairo_neomaniairo_neomaniairo_neomaniacale&jade_neomaniacale&jade_neomaniairo_neomaniairo_neomaniacale&jade_neomania

 

God søndag!

-Line

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: