Blue & White by IRO & FWSS

Blue & White by IRO & FWSS

Denne jakken fra IRO er helt fantastisk. Den er nett og fin, sitter som støpt, og kan brukes der du ellers ville brukt en olajakke, en dressjakke, eller som en lett sommerjakke. Kjolen fra FWSS er lett og fin, med spennende asymetriske detaljer, kjempefin v-hals og behagelig stretch.

Vi har stylet antrekket med tøffe smykker fra Tom Wood; i halsen har Pernille det kule kjedet ‘snake pendant’ i sølv med hvit topaz og grønn tzavorite. På fingeren; en av favorittringene våre denne sesongen; ‘The circle ring spinel’. Den er både tøff og feminin på en gang og er like fin på ringefingeren som på lange- og pekefingeren. I halsen har hun også et av de vakreste Holzweiler printene vi har sett så langt; blossom divided. Skjerfet er i 100% silke. De kule pumpsene er fra Yvonne Koné.

Nå kan både 17.mai og sommer komme 🙂

iro_neomania iro_neomania tom wood_neomania holzweiler_neomania fwss_neomania fwss_neomania yvonne kone_neomania tom wood_neomania

God tirsdag!

-Line

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: