Blue & Cream by IRO & Samsøe Samsøe

Denne vakre IRO-jakken er en av favorittene våre denne sesongen. Den har en helt fantastisk passform og superfin struktur. Fargen passer til alt. Silkekjolen fra Samsøe Samsøe er også helt fantastisk, med vidde i skjørtet og en kjempekul åpning i ryggen.

Vi elsker sneakers i skinn, og spesielt disse fra Yvonne Koné; de er tøffe og feminine på en gang og passer derfor like godt til kjoler og skjørt, som til smale eller vide jeans. Clutchen fra Cala & Jade er en av bestselgerene denne sesongen, og vi liker så godt strukturen på denne serien.

Ringen er en av de fantastiske nyhetene fra Tom Wood’s ‘The Moon Collection’. Ringen er i rent sølv med vakre steiner av smoky quartz. Som alle ringene fra Tom Wood, er den kjempefin på alle fingre. Brukt den på peke- eller langfingeren for en tøff look, eller på ringfingeren om du liker en mer klassisk stil. I halsen har Pernille det kule snake pendant i sølv fra samme merke. Solbrillene er fra FWSS.iro_neomania iro_neomania iro_neomania iro_neomania cala&jade_neomania tom wood_neomania samsøe samsøe_neomania tom wood_neomania tom wood_neomania

 

God mandag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: