Denim ‘coveralls’

Vi digger sesongens retro-plagg, og spesielt at snekkershorts igjen er på moten! Denne kule i denim fra Mads Nørgaard er perfekt utenpå bikinien, eller med enkle basisplagg og sneakers som her. Genseren er ribbestrikket og figursydd med en tøff glidelås i ryggen. Den deilige cardiganen er myk og god, og passer godt å bruke på kjølige sommerkvelder. At den er satt ned med 30% skader heller ikke:) De tøffe sneakersene er fra ETQ.Holzweiler_neomaniaHolzweiler_neomaniaHolzweiler_neomaniamads nørgaard_neomaniamads nørgaard_neomaniamads nørgaard_neomaniafwss_neomaniafwss_neomaniaETQ_neomania

God mandag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: