Suede camel set, oh yes!

Åh, så gøy det er med et snev av 70-tallet i garderoben! Dette settet i mykt kamel-farget semsket skinn er helt fantastisk!! T-shirten er enkel i fasongen, og med splitt i siden. Kjempefin til sorte culotter eller jeans med sleng. Skjørtet har en superfin lengde og strikk i livet, og er et fint alternativ til sorte skjørt eller jeans-skjørt.

Her er settet stylet med et nydelig skjerf fra Faliero Sarti. Bunnfargen er hvit med mønster som går fra blå-lilla og turkis, til rosa og rødt, med små områder med glitter i gull og sølv. De fantastiske sneakersene i korallfarget semsket skinn er fra Yvonne Koné. Ringen ‘the pinkie’ med vakre små steiner av smoky quartz er en av våre favoritter fra Tom Wood. fwss_neomania fwss_neomania faliero sarti_neomania faliero sarti_neomania fwss_neomania tom wood_neomaniafwss_neomania fwss_neomania

 

God tirsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: