Forget me not!

Vi elsker at det er mye frynser i motebildet denne sesong, og denne skinnjakken ‘leather jacket 10’ fra BLK DNM er helt fantastisk! Den er selvfølgelig superfin til skinny-jeans og en enkel t-shirt, men er også veldig fin over kjoler og skjørt. Det deilige silkeskjørtet ‘forget me not’ fra Holzweiler har stikklommer og strikk i livet, og en deilig lengde som passer til flate sandaler og sneakers, og til høye hæler. Den sølvgrå toppen fra Tom Wood har spaghetti-stropper og er utrolig fin i ryggen. De tøffe sandalene med tøffe nagler og reimer fra Yvonne Koné er veldig behagelige på. God torsdag!BLK DNM_neomania holzweiler_neomania holzweiler_neomania yvonne koné_neomania tom wood_neomania BLK DNM_neomania BLK DNM_neomania Tom Wood_neomania Tom Wood_neomania

 

God torsdag!

-Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: